Pomarańczowa wołowina i szparagi Stir-fry to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 28g białka, oraz 25g tłuszczu. Za 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomarańczowy, skrobię kukurydzianą, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 72%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pomarańczowa wieprzowina i szparagi, Smażyć wołowinę i szparagi, oraz Smażyć wołowinę i szparagi.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sok pomarańczowy, cebulę, sos sojowy, miód, imbir i czosnek, aż się połączą; odstawić.