Polędwiczki wieprzowe z sosem cebulowo-balsamicznym
Polędwica wieprzowa z sosem cebulowo-balsamicznym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 158 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, cebula, polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z cebulą balsamiczną-Fig Relish, Polędwiczki wieprzowe z sosem balsamicznym figowym, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Balsamicznym Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj polędwiczki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Usuń polędwiczki z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
6 do 7 1/2 minuty z każdej strony lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 16
Podawać z sosem cebulowo-balsamicznym.