Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i tymiankiem

Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i tymiankiem
Polędwica wieprzowa z rozmarynem i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 158 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Dijon musztarda, polędwiczki wieprzowe, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony rozmaryn i tymianek polędwiczka wieprzowa z fasolką szparagową Zapiekanka grzybowa, Polędwiczki Wieprzowe Z Tymiankiem, oraz Polędwica Wieprzowa W Panierce Tymiankowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wykończyć tłuszcz z wieprzowiny; umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Połączyć musztardę i 4 kolejne składniki (musztarda przez pieprz) w misce; umyć wieprzowinę. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), często polewając mieszanką musztardową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 109 dolarów.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn