Polędwiczki wieprzowe z pieczonymi warzywami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Jeśli 14 centów za porcję spada w budżecie, polędwiczki wieprzowe z pieczonych warzyw może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 50. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz env. shake ' N bake original pork seasoned coating mix, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona Polędwica wieprzowa z warzywami, Pieczona polędwiczka wieprzowa z warzywami, oraz Polędwiczki wieprzowe z pieczonymi warzywami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. zwilż mięso wodą. Otrząśnij nadmiar. Płaszcz mięso zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Pozostałą mieszaninę powłok należy wyrzucić.
Wrzucić słodkie ziemniaki, czerwone ziemniaki i cebulę z sosem.
Rozprowadzić równomiernie na patelni do pieczenia 15x10x1 cala; top z mięsem.
Piec 25 do 30 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku mięsa rejestry 71°, mieszając warzywa po 15 minutach.
Odstawić 5 minut. Pokroić mięso.