Polędwiczki Wieprzowe Pieczone Balsamicznie

Balsamiczne pieczone polędwiczki wieprzowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz liście rozmarynu pozbawiony, gruba sól i pieprz, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Pieczone Balsamicznie, Polędwiczki wieprzowe rozmarynowo-balsamiczne, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Wykończ srebrną skórę lub tkankę łączną polędwicami bardzo ostrym cienkim nożem.
Ułóż delikatne lędźwie na nieprzywierającej blasze z obręczą. Polędwiczki zalać kilkoma łyżkami octu balsamicznego, wcierając ocet w mięso.
Polędwiczki skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Pokroić małe plastry na mięso i rozłożyć kawałki pękniętych ząbków czosnku na mięso.
Połącz mieszankę przypraw do steków lub grubą sól i pieprz z rozmarynem i tymiankiem i natrzyj mięso mieszanką. Piec w gorącym piekarniku 20 minut.
Niech mięso odpocznie, przenieść do deski do rzeźbienia, pokroić i podawać.