Polędwiczki wieprzowe na herbatnikach z mąki kukurydzianej

Polędwiczki wieprzowe na herbatnikach z mąki kukurydzianej
Polędwica wieprzowa na herbatnikach z mąki kukurydzianej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Chutney żurawinowy z Teksasu, polędwiczki wieprzowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z mąką kukurydzianą-Skórka ziołowa, Polędwiczki wieprzowe z herbatnikami, oraz Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę w lekko natłuszczonej 15-x 10-calowy galaretki Roll patelni; posypać solą i pieprzem. Równomiernie natrzeć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Broil 5 1/2 cala od ciepła 5 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 450 i piec 20 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej części rejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
4
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala (około 18 plastrów każdy).
5
Ułóż plastry wieprzowe równomiernie na połówkach biszkoptów z mąki kukurydzianej i równomiernie polej chutney z żurawiny Teksasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney żurawinowyChutney żurawinowy
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
6
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celia Pioneer Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn