Klasyczne Bułeczki

Klasyczne Bułeczki
Need a wegetariański posiłek poranny? Klasyczne bułeczki mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś dżem, bitą śmietanę, mąkę samoistnie rosnącą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klasyczne bułeczki, Klasyczne Bułeczki, oraz Klasyczne Kremowe Bułeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać dużą obramowaną blachę do pieczenia mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Mąkę, cukier i proszek do pieczenia ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Trzepaczka 3/4 szklanki mleka, jajko, i olej w małej misce do mieszania. Stopniowo dodawać mieszaninę mleczną do suchych składników, rzucając aż do utworzenia wilgotnych grudek i dodając więcej mleka przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać delikatnie przez kilka obrotów, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pat się ciasto do 1-cal-gruby okrągły. Używając noża o średnicy 2 1/2 cala, Wytnij bułeczki. Zbierz resztki ciasta; naciśnij do grubości 1 cala i wyciąć więcej bułeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Przenieść na przygotowany arkusz.
7
Bake bułeczki aż złoty na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 14 protokół. Schłodzić na arkuszu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś do koszyka.
9
Podawać na ciepło z masłem, dżemem i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MasłoMasło
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn