Klasyczne Bułeczki
Need a wegetariański posiłek poranny? Klasyczne bułeczki mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś dżem, bitą śmietanę, mąkę samoistnie rosnącą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klasyczne bułeczki, Klasyczne Bułeczki, oraz Klasyczne Kremowe Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Posypać dużą obramowaną blachę do pieczenia mąką.
Mąkę, cukier i proszek do pieczenia ubić w dużej misce.
Trzepaczka 3/4 szklanki mleka, jajko, i olej w małej misce do mieszania. Stopniowo dodawać mieszaninę mleczną do suchych składników, rzucając aż do utworzenia wilgotnych grudek i dodając więcej mleka przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać delikatnie przez kilka obrotów, aż ciasto się połączy.
Pat się ciasto do 1-cal-gruby okrągły. Używając noża o średnicy 2 1/2 cala, Wytnij bułeczki. Zbierz resztki ciasta; naciśnij do grubości 1 cala i wyciąć więcej bułeczek.
Przenieść na przygotowany arkusz.
Bake bułeczki aż złoty na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 14 protokół. Schłodzić na arkuszu 5 minut.
Podawać na ciepło z masłem, dżemem i bitą śmietaną.