Polędwica Wieprzowa Z Ziołami Musztardowymi
Musztarda zioła-Crusted Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka polędwicy wieprzowej, sól, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kromkę chleba w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1/4 szklanki.
Połączyć bułkę tartą, 1/4 szklanki posiekanej natki pietruszki, ser, i 2 łyżeczki tymianku w płytkim naczyniu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Połącz musztardę Dijon, nasiona kopru włoskiego i czosnek w małej misce. Wieprzowinę natrzeć mieszaniną musztardy i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Umieścić wieprzowinę na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.
Ser Romano można zastąpić Parmigiano-Reggiano lub spróbować musztardy miodowej zamiast musztardy Dijon, jeśli wolisz.