Polski Sernik Toffi
Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 8 fanów. Mieszanka serka philadelphia, masło, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Polski Sernik Toffi, Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi, oraz Angielski Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub325, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Wymieszać okruchy, cukier granulowany i masło; mocno nacisnąć na dno patelni.
Piec 10 min.; spoko. Zwiększ temperaturę piekarnika do 232°.
Beat Serek i brązowy cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać wanilię; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki cukierka.
Piec 10 min. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 121°; kontynuuj pieczenie 25 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom mały nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc. Doprawić pozostałymi cukierkami tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.