Biała czekolada-twarogowy lukier może być tylko lukier szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, wanilia, serek philadelphia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Lukier Z Białej Czekolady, Lukier Z Białej Czekolady, oraz Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady.
Instrukcje
1
Beat twarogu i masła w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać roztopioną czekoladę i wanilię; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Wanilia
3
Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie lekki i puszysty po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
4
Użyj, aby zamrozić swój ulubiony przepis na ciasto lub babeczkę.