Polewa czekoladowa IV

Polewa czekoladowa IV
Polewa czekoladowa IV to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako lukier i odbywa się w przybliżeniu 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, wodę, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową, Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier i kakao. Wymieszać w wodzie, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mleko i masło. Gotować na średnim ogniu, aż dojdzie do wrzenia. Kontynuuj gotowanie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
3
Zdjąć z ognia i ubić, aż ostygnie na tyle, aby rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn