Polenta Bites z karmelizowanymi grzybami

Polenta Bites z karmelizowanymi grzybami
Polenta Bites z karmelizowanymi grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 89 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje 29 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól mieloną, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Polenta z karmelizowanymi pieczarkami, Marinara + jajka sadzone i kozi ser, Karmelizowana Kapusta Na Kremowej Polencie, oraz Karmelizowana tarta z cebulą i polentą.

Instrukcje

1
Ugotować polentę: w średnim, ciężkim garnku na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia śmietanę, wywar, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj polentę stopniowo, stale ubijając. Gdy mieszanina zgęstnieje, Przełącz na drewnianą łyżkę i wyreguluj ciepło, aby utrzymać gołe gotowanie na wolnym ogniu. Gotować, często mieszając, aż będzie gęsty, gładki i kremowy, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać parmezan i wymieszać. Utrzymuj polentę w cieple na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Jeśli polenta wyschnie, gdy siedzi, wymieszaj około 1/4 szklanki ciepłego wywaru lub śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
PolentaPolenta
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Podsmażyć grzyby: na średniej patelni na dużym ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, posypać grzybami w jednej warstwie. Nie mieszaj ich!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Niech skwierczą, aż karmelizowane na dole, o 2 protokół. Gdy spody są karmelizowane, wrzucić je raz i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Nadal gotować bez mieszania przez około 5 minut. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Dodać masło i gotować, aż zacznie brązowieć, a następnie dodać czosnek. Nadal gotować, aż czosnek zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać tymianek i gotować przez około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Dodać sok z cytryny i gotować, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
9
Dodajemy Wino i gotujemy na wolnym ogniu, aż grzyby będą polane sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać natkę pietruszki. Następnie wymieszać i wyjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Umieść lub wymieszaj około 1 łyżki ciepłej polenty na łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
12
Umieścić około 1/2 łyżeczki grzyba na wierzchu polenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
PolentaPolenta
13
Dekoruj startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia6
Magazyn