Pokrojona Chipotle pierś z indyka z granatem Żurawina i Polenta
Plastry Chipotle pierś z indyka z granatem żurawina Relish i Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 770 kalorii, 14g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, ser manchego, pełny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona pierś z indyka w kremowym sosie i żurawinowym sosie z granatów, Granat Żurawina Relish, oraz Granat Jabłko Żurawina Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Ułożyć indyka na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Połącz 6 łyżek masła z 1 łyżką miodu i puree z chipotle, a następnie polej pierś indyka, posypując obficie solą i czarnym pieprzem. Pieczeń indyka, 1 godzina 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chipotle Chile Puree
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
W międzyczasie żurawinę przekładamy do garnka z cukrem, szczyptą soli, cynamonem, skórką pomarańczową i 1 szklanką wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż wszystkie jagody pop i sos zgęstnieje, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Ochłoń. Obrać granat w misce z wodą i oddzielić i odsączyć nasiona. Wymieszać nasiona granatu, jalapenos i cebulę do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Granatu
Granat
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Doprowadzić bulion i mleko do wrzenia, a następnie ubić polentę, aż zgęstnieje. Wymieszać z pozostałym masłem, odrobiną soli i czarnego pieprzu, pozostałym miodem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Podajemy pokrojonego indyka z żurawinowo-granatowym smakiem, schłodzonego lub w temperaturze pokojowej, z polentą obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Indyk
Granat
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
8
Uwaga kucharza: aby przygotować posiłek, schłodzić pieczonego indyka i przechowywać. Aby podgrzać, umieścić indyka w niskim naczyniu do pieczenia z 1 szklanką wywaru z kurczaka i luźno przykryć folią. Podgrzać w temperaturze 350 stopni F, 20 do 25 minut, a następnie chrupać skórę pod brojlerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Resztki indyka można wykorzystać do innych przepisów, takich jak meksykańskie Chorizo i chili z indyka.