Podwójne Ciasteczka Imbirowe
Need a deser wegański? Podwójne ciasteczka imbirowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 135 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier trzcinowy, sok z cytryny, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to Podwójne Ciasteczka Imbirowe, Ciasteczka Podwójnie Imbirowe, oraz Podwójne Ciasteczka Imbirowe.
Instrukcje
W dużej misce ubijamy mąki, proszek do pieczenia, bakingsoda, sól, zmielony imbir i krystalizowany imbir.
W osobnej misce, połączyć 1 szklankę cukru i wszystkich pozostałychskładniki.
Wymieszać obie mieszaniny razem, aż wilgotne i włączone, shapeinto dysku, i przykryć folią. Przykryć i przechowywać w lodówce przez1 godzinę lub do 1 dnia.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść pozostałą 1/4 szklanki cukru w misce ashallow. Użyj 2 Silpatów lub lekko nasmaruj 2 arkusze ciastek.
Mąkę ręce i uformować ciasto na 1-inchballs.
Rozwałkować kulki ciasta przez cukier,a następnie spłaszczyć je natłuszczonym dnem szklanki lub filiżanki.
Umieścić ciasteczka 2 cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Pieczemy ciastka przez 18 minut lub do lekko zarumienionych (nie ściemniają się, więc należy uważać, aby nie trzymać ich zbyt długo).
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia na minutę. Następnie przenieś je do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygły.
Te ciasteczka są wegańskie, ale nigdy nie zauważysz różnicy!
Reprinted with permission from Organic and Chic By Sarah Magid, (C) 2009 William Morrow