Podwójna szynka musztardowo-ziołowa
Podwójna musztarda i ziołowa szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 10,31 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka porcji shank, miód, musztarda zbożowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pstrąg z musztardą i ziołami, Musztarda i zioła Crusted Baranek Rack, oraz Musztarda I Zioła Crusted Rack Baranka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Niech szynka siedzieć w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. odciąć skórę z szynki w razie potrzeby. Przełóż szynkę przez tłuszcz w układzie przekątnej, bez krojenia mięsa.
Umieść szynkę, płasko w dół, na stojaku na patelni do pieczenia.
Wlać 1/4 cala wody na dno patelni. Piecz szynkę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną około 130 stopni F, około 2 1/2 godzin lub 15 minut na Funt.
W międzyczasie, wymieszać musztardy i miód razem w małej misce.
Wymieszać razem bułkę tartą, pietruszkę, tymianek i oliwę z oliwek razem w innej misce.
Wyjmij szynkę z piekarnika, gdy osiągnie 130 stopni F wewnętrznie. Zwiększ temperaturę piekarnika do 425 stopni F. łyżką lub szczotką mieszankę musztardy na całej szynce. Ostrożnie poklepać okruchy po całej szynce.
Dodaj wodę w razie potrzeby na dno patelni. Powrót szynkę do piekarnika i smażyć, aż bułka tarta będzie złoty kolor, o 25 minut więcej.