Podwójna Mżawka

Podwójna Mżawka
Podwójna mżawka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 838 kalorii, 11g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło orzechowe, chipsy czekoladowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka Pekanowe Z Podwójną Mżawką, Double Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Patelnie cupcake Line z 18 wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Używając miksera elektrycznego z przystawką do łopatek, masło utrzeć na gładką masę. Stopniowo dodawać granulowany cukier około 1/4 szklanki na raz, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, od czasu do czasu zeskrobując boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Dodaj wanilię. Na przemian dodać mieszaninę mąki i mleka, zaczynając i kończąc mieszaninę mąki, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Łyżka ciasto do wkładek.
6
Bakeuntil wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 16 do 18 minut. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
7
Zrób dziurę w środku każdej babeczki za pomocą małego noża do parkowania lub corer jabłka, upewniając się, aby nie iść aż do dna. Nadzienie z ciemnej czekolady wlewamy do każdej babeczki aż do góry, zastrzegając część do dekoracji.Zamrozić babeczki lukrem z masłem orzechowym, zastrzegając niektóre do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Zawiń krawędzie babeczek w Mini chocolate chips.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Skrop babeczki pozostałym nadzieniem czekoladowym, a następnie pozostałym lukrem z masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
10
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce. W małym rondelku rozgrzać śmietanę na małym ogniu, aż się uspokoi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Zdjąć z ognia i zalać kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12
Dodać masło i odstawić na 1 minutę. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
13
Lekko ostudzić.
14
Odciąć 1/8 cala od końca worka rurowego.
15
Wlać mieszaninę do worka rurowego.
16
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego z uchwytem łopatkowym, ubijaj serek na dużej prędkości około 30 sekund, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
17
Dodaj masło orzechowe i kontynuować mieszanie na dużej prędkości przez 1 minutę, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki często.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
18
Dodaj wanilię. Na małej prędkości, dodać cukier puder 1/2 szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym227Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada (60% kakao), grubo posiekana, np. Ghirardellisłodko-gorzka czekolada (60% kakao), grubo posiekana, np. Ghirardelli907Orzechy dowolne (posiekane)Mini Chocolate chips, do dekoracjiMini Chocolate chips, do dekoracji1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciemne kakao, takie jak Hershey ' s Specialciemne kakao, takie jak Hershey ' s Special227Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie serek śmietankowy, w temperaturze pokojowejopakowanie serek śmietankowy, w temperaturze pokojowej3jaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(np. batonik Crunch)(np. batonik Crunch)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2kijemasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej3(zima)masło niesolonemasło niesolone11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn