Plastry Kanapki Z Pieczoną Wołowiną

Plastry Kanapki Z Pieczoną Wołowiną
Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, pieczeń wołowa, pomidor śliwkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Plastry Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, Kanapka Z Pieczoną Wołowiną, oraz Czosnek Pieczeń Wołowa Kanapka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjmij skórkę z torebki; umieść na dużym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Umieść rostbef, pomidor, cebula i ser wzdłuż środka 1/3 skorupy w ciągu 1 cala od górnej i dolnej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Ostrze Skórki szczotkować wodą. Fold górnej i dolnej krawędzi nad wypełnieniem; fold w boki, nakładające się w centrum i krawędzie uszczelniające.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wytnij 3 lub 4 szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 17 do 20 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pokroić w poprzek na 8 plastrów.
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn