Placki ziemniaczano-Cukiniowe z sałatką z pomidorów wiśniowych
Placki ziemniaczano-Cukiniowe z sałatką z pomidorów wiśniowych mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Mieszanka cukinii, Mączka z macy, substytut jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kukurydzy i pomidorów wiśniowych z cukinią i rzodkiewką, Sałatka z kukurydzy, pomidorów wiśniowych i cukinii z sosem z awokado, oraz Ciepła sałatka z ziemniaków i pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować naleśniki, umieść ziemniaki, cukinię i cebulę w czystym ręczniku kuchennym i wyciśnij nadmiar płynu.
Połącz mieszaninę ziemniaków, substytut jaj, mączkę Macy, 1/4 łyżeczki soli i szczyptę pieprzu w dużej misce i delikatnie wymieszaj, aby wymieszać.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju rzepakowego w patelni nonstick lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łyżka około 1 szklanki mieszanki ziemniaków na gorącej patelni, rozprzestrzeniając się do średnicy 6 cali. Gotować 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane i gotowane przez.
Przenieść na talerz; utrzymać ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 łyżeczkami oleju i pozostałą mieszaniną ziemniaków.
Aby przygotować sałatkę, połącz pomidory i pozostałe składniki w średniej misce; delikatnie wrzuć.
Sałatkę podawać na naleśnikach.