Placki ziemniaczane mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego pieprzu, sera cheddar, sera monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes), Placki Ziemniaczane, oraz Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj ziemniaki przez 25-30 minut lub do miękkości, ale nadal lekko jędrne. Placki ziemniaczane najlepiej trzymają się razem, gdy ziemniaki nie są całkowicie mushy.As gotować ziemniaki zrobić Herbed Ranch Salsa łącząc wszystkie składniki w małej misce. Przykryć i schłodzić do potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ranch Dressing
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ziemniaki odsączyć i rozgnieść ze skórkami w średniej misce. i nie przesadzaj, tylko upewnij się, że są małe kawałki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać pozostałe składniki placka ziemniaczanego i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Połączyć bułkę tartą z mąką i 1 łyżeczkę koperku w dużej misce.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz ubite jajko i mleko w innej dużej misce.Środek ok 1/2 szklanki mieszanki ziemniaków do rąk i kształt w patty o wielkości hamburgera patty.Upuść mieszaninę ziemniaków do panierki, następnie do jajka i mleka , a następnie z powrotem do panierki. Pamiętaj, aby pokryć całą powierzchnię panierką. Ułóż placki ziemniaczane na talerzu, powtórz proces z pozostałą mieszaniną ziemniaków.Przykryć i schłodzić placki ziemniaczane przez godzinę, aby na pewno sklejały się podczas smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzać skracanie na patelni na średnim ogniu.Na patelni powinno być około 1" skrócenia.Smażyć placki ziemniaczane na oleju 2-4 minuty lub do złotego koloru, a następnie osuszyć na stojaku lub ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki