Placki sernikowe Dulce De Leche
Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 41 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dulce de leche, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Placki Sernikowe Dulce De Leche, Placki sernikowe Dulce De Leche, oraz Placki sernikowe Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby skorupa: umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. dno linii i boki 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z 2 arkuszami folii (krzyżowo), pozostawiając 2-calowy zwis ze wszystkich stron.
Drobno zmielić krakersy z cukrem i szczyptą soli w robocie kuchennym. Po uruchomieniu silnika dodaj masło, mieszając aż do połączenia. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dno patelni do pieczenia.
Piec 10 minut, następnie ostudzić na patelni na stelażu 5 minut.
Posyp żelatynę mlekiem w małej misce i odstaw 2 minuty, aby zmiękczyć.
Beat razem serek, jajka, sól, i żelatyna mieszaniny w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone, o 2 protokół, następnie mieszać w dulce de leche delikatnie, ale dokładnie.
Wlać nadzienie na skorupę, wygładzając górę, a następnie piec w gorącej kąpieli wodnej w piekarniku, aż środek jest po prostu ustawiony, około 45 minut. Sernik chłodny w całości na patelni na stelażu, około 2 godzin. Chłód, zadaszony, co najmniej 6 godzin.
Ciasto polewamy w ciągu 2 godzin od podania.
Podgrzać wszystkie składniki glazury w podwójnym kotle lub małej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującą się wodą, mieszając do uzyskania gładkości, następnie zalać sernik, przechylając patelnię do pieczenia, aby równomiernie pokryć wierzch. Chill, uncovered, 30 minut.
Sernik wyjąć z patelni za pomocą zwisu foliowego i pokroić cienkim nożem na 1 cal kwadratów, wycierając nóż po każdym cięciu.