Placki Kalafior-Parmezan
Kalafior-parmezan placki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, różyczki kalafior, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Z Kalafiora, Placki Z Kalafiora, oraz Placki Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek Pulse w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Dodać majonez, skórkę i sok i proces do gładkiej.
Przenieść do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. (Sprawia, że około 1 szklanki.)
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą.
Dodać kalafior do garnka; gotować do miękkości, o 3 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść do wody z lodem.
Rozgrzej piekarnik do 93°; umieść blachę do pieczenia w piekarniku. Napełnij garnek 2 cale oleju; ogrzać na średnim ogniu, aż osiągnie350 na termometrze głębokiego smażenia, 10 do 12 minut. Gdy olej jest podgrzewany, w misce ubijaj mąkę, sodę oczyszczoną,proszek do pieczenia, parmezan, 3/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. W małej misce ubić jajko, maślankę i pietruszkę. Wymieszać z mieszanką mąki. Złóż kalafior.
Za pomocą łyżki, upuść kalafior w oleju i smażyć w partiach, przerzucając w połowie, aż złoty kolor będzie brązowy, 2 do 3 minut na partię.
Przełożyć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, a następnie przełożyć do piekarnika. Powrót oleju do 177°; powtórzyć z pozostałym kalafiorem.
Podawać z sosem i klinami cytrynowymi.