Placek Z Budyniem Bananowym
Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 348 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ubitą polewę, skórkę Pet-Ritz® deep dish pie, pudding bananan instant i mieszankę wypełniającą ciasto oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Best Ever Banana Pudding Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Piec ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone ciasto powłoki. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Zarezerwuj 8 ciasteczek waniliowych; grubo zmiażdż pozostałe 16 ciasteczek. Odstawić.
W dużej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z trzepaczką o 2 protokół lub aż zgęstnieje. Łyżka 3/4 szklanki budyniu do ostudzonej skorupki ciasta. Na wierzchu połowę pokruszonych ciasteczek waniliowych i połowę plastrów banana. Powtórz warstwy; wierzch z pozostałym budyniem. Przykryj powierzchnię ciasta folią. Przechowywać w lodówce 3 godziny do mieszania smaków.
Tuż przed podaniem zdejmij folię. Top każdej porcji z dolop bitą polewą i waniliowym ciastkiem wafel. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.