Placek Pomidorowy I
Placek pomidorowy i wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 568 kalorii, 17g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 362 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, oregano, deep dish Pie crust i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W naprzemiennych warstwach napełnij skorupę ciasta pomidorami, bazylią, szalotkami, bekonem, czosnkiem w proszku, oregano i czerwoną papryką. W małej misce wymieszaj ser z majonezem.
Rozprowadzić mieszaninę na wierzchu ciasta. Przykryć luźno folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Zdjąć folię z wierzchu ciasta i piec dodatkowe 30 minut.
Podawać na ciepło lub na zimno.