Pizza Pepperoni, cebula i oliwki
Pizza Pepperoni, cebula i oliwki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka przygotowanego 4-serowego włoskiego sera, ciasto do pizzy, oliwki niçoise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Pepperoni, cebula i oliwki, Indyk włoska kiełbasa, Pepperoni, pieczarki, oliwki i Pizza Jalapeno, oraz Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciasto w misce pokrytej sprayem do gotowania; odstawić ciasto, przykryte, na 15 minut.
Posyp blachę do pieczenia mąką kukurydzianą; rozwałkuj ciasto w 12-calowe koło na przygotowanej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić sos równomiernie na cieście, pozostawiając 1/2-calową granicę. Top z cebulą, pepperoni, i oliwki; posypać serem.
Piec w 450 na dolnej półce piekarnika przez 17 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator