Pizza Kurczak Piec
Pizza Chicken piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 641 kalorii, 68g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz sos do pizzy, ser mozzarella, Indyk pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Piec Do Pizzy Do Góry Nogami, Pizza Makaron Piec, oraz Pizza Sałatka Bez Pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wymieszać wodę i połowę sosu do pizzy razem na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali. Połóż spaghetti na mieszance sosu. Ułożyć kurczaka na wierzchu makaronu.
Na piersi kurczaka i spaghetti polać pozostałym sosem; na wierzch polać pepperoni i serem mozzarella. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Zdejmij folię i kontynuuj pieczenie, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a ser będzie bulgotał, 5 do 10 minut więcej. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.