Pitas wołowy z sosem jogurtowym

Pitas wołowy z sosem jogurtowym
Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 9g tłuszczu i w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $2.99 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka steku z polędwicy wołowej, oregano, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pitas z indyka z sosem tahini-jogurtowym, Pity jagnięce z ogórkami i sosem jogurtowym, oraz Pita z kurczaka z sosem jogurtowo-koperkowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj jogurt, pietruszkę, czosnek i 1/8 łyżeczki soli. Wrzucić wołowinę z ziołami, pieprzem i pozostałą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj 4-6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Wyjmij z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Na tej samej patelni rozgrzej pozostały olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodaj wołowinę; gotuj i mieszaj 2-3 minuty lub aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Podawać w pitach; na wierzch z cebulą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Kombinacja 2Kombinacja 2
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn