Pistacjowe Wiatrówki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pistacjowe Wiatraczek spróbować. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 42 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, białka jaj, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Żurawina Pomarańcz pistacja Wiatraczek i wieniec, Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Buttercream, oraz Ham Pinwheels.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubij białka, olej i wanilię.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do mieszaniny masła i dobrze wymieszać.
Podziel ciasto na pół; dodaj barwnik spożywczy do jednej porcji. Ciasto czerwone i zwykłe podzielić na dwie porcje. Między dwoma arkuszami woskowanego papieru rozwałkuj jedną porcję zwykłego ciasta na 8 cali. x 6-po. prostokąt. Powtórzyć z jedną porcją czerwonego ciasta.
Usuń woskowany papier; umieść czerwone ciasto na gładkim.
Zwinąć mocno galaretowaty styl, zaczynając od długiego boku.
Zwiń dziennik w pistacje; zawiń w folię. Powtórz z pozostałymi ciastami. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do firmy.
Rozpakuj kłody; pokrój na 1/4 cala. plastry.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 7-9 minut lub do momentu, aż zestaw.
Usuń do stojaków Z Drutu.