Pissaladière Tartlets
Pissaladière Tartlets to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwki niçoise, sól, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pissaladière, Pissaladière", oraz Pissaladière.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i podsmażyć 10 protokół. Wymieszać z solą i anchois; smażyć 10 minut. Wymieszać z octem i posiekanym tymiankiem. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 3 minuty lub do wchłonięcia cieczy, często mieszając. Wymieszać z oliwkami. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Trim skorupy z chleba; rezerwy skorupy do innego użytku. Lekko pokryć obie strony chleba sprayem do gotowania.
Umieść 1 kromkę w każdej z 24 miniaturowych filiżanek do muffinek, naciskając chleb na patelnię, aby uformować kubki (końcówki chleba będą się trzymać).
Piec w 375 przez 10 minut lub do wyschnięcia i złoty. Ostrożnie wyjąć kubki z chleba z patelni; ostudzić na stojaku z drutu. Łyżka 1 czubata łyżka mieszanki cebuli do każdego kubka chleba.
Posypać równomiernie całymi liśćmi tymianku.