Piquillo - Pepper Num Pangs

Piquillo - Pepper Num Pangs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Piquillo-Pepper num Pangs. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Jeśli masz SOS sriracha, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Piquillo - Pepper Num Pangs, Karczoch & Pieprz Piquillo Pannekoeken, oraz Sardela i pieprz Piquillo Bruschetta.

Instrukcje

1
W średniej misce wrzucić marchewkę z octem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę; od czasu do czasu mieszać.
3
W maszynce połączyć bazylia, anchois, sok z limonki, sos rybny, pokruszony czerwony pieprz i posiekany czosnek i przetworzyć na pastę. Po włączeniu maszyny powoli wlewamy oliwę z oliwek i puree, aż do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut.
5
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
6
Pokrojone boki bagietek rozłożyć masłem. Toast 3 cale od upału. Opiekane boki pocierać ząbkiem czosnku; rozprowadzić z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
BagietkaBagietka
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Mżawka z Sriracha. Ułóż ogórek, marchew i paprykę piquillo na spodach i udekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Serek śmietankowy Z Warzywami Ogrodowymi O Obniżonej Zawartości Tłuszczu Do SmarowaniaSerek śmietankowy Z Warzywami Ogrodowymi O Obniżonej Zawartości Tłuszczu Do Smarowania
SrirachaSriracha
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
8
Rozłóż blaty z pesto i zamknij kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Przeciąć na pół i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn