Pink Bunny Cupcakes

Pink Bunny Cupcakes
Pink Bunny Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 863 kalorie, 8G białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz różowe cukierki czekoladowe powlekane, makaron somen, cukierki topi, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pink Salt & Pink Pepper Cupcakes, Bunny Cupcakes, oraz Bunny Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić różowy papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, przy użyciu wody, oleju i jaj. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Tymczasem arkusz cookie line z gotowaniem pergaminem. Stopić białe cukierki topi się zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać roztopione cukierki do butelki squirt. Narysuj 48 uszu królika na pergaminie z roztopionymi białymi cukierkami. Roztopić różowe cukierki topi; wlać do innej butelki tryskającej. Wypełnij środek białych uszu różowym cukierkiem. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Użyj kropli roztopionego białego cukierka, aby przymocować 1 białe cukierki czekoladowe powlekane cukierkami do papierowego kubka do pieczenia na ogon królika; przytrzymaj 30 sekund lub do zestawu. Powtórz z pozostałymi białymi cukierkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
6
Rozłóż 3 łyżki lukru na każdej górze babeczki. Z przodu każdej babeczki (strona naprzeciwko ogona królika) dodaj 2 czekoladowe chipsy dla oczu, 1 różowy cukierek czekoladowy dla nosa i 1 czerwone cukierkowe serce, odwrócone do góry nogami, dla ust. Włóż 3 kawałki makaronu z każdej strony nosa na wąsy. Delikatnie wciśnij 2 uszy do góry każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn