Pikantny Meat Loaf (lżejszy )

Pikantny Meat Loaf (lżejszy )
Pikantny Meat Loaf (lżejszy ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielonego indyka, produkt jajeczny bez cholesterolu, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Aby wykorzystać jajko z wolnego wybiegu, możesz śledzić to danie główne z Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Meat Loaf, Pikantny Meat Loaf, oraz Pikantny Meat Loaf (Makeover) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ketchupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
3
Rozprowadzić mieszaninę w ungreased bochenek patelni, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 lub 9x5x3 cali, lub kształt do 9x5-calowy Bochenek w ungreased prostokątne patelni, 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Rozłóż ketchup na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
5
Włóż termometr do mięsa, aby wskazówka była w środku bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub aż termometr wskaże 82°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić 5 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn