Pikantny i pikantny ragout wołowy z wolnowaru

Pikantny i pikantny ragout wołowy z wolnowaru
Pikantny i pikantny wolnowarowy ragout wołowy zajmuje około 7 godzin i 5 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 226 kalorii, 24 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 6,07 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga duszonych warzyw, soli morskiej i mielonego pieprzu, gulaszu wołowego i sosu pomidorowego. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 76% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy obejmują słodko-pikantny mostek wołowy z wolnowaru, bezglutenowe krótkie żeberka wołowe z pikantnym sosem: wolnowar lub płyta kuchenna oraz słodko-pikantną wołowinę z wolnowaru.

Instrukcje

1
Połącz mąkę i przyprawę Cajun w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżych Grzybów Morelowych, Pokrojonych W Plasterki1 Funt świeżych Grzybów Morelowych, Pokrojonych W Plasterki
świeże Morele, Pokrojone W Plasterkiświeże Morele, Pokrojone W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (16 Uncji) Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożone1 (16 Uncji) Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożone
2
Kawałki mięsa gulaszowego osusz ręcznikiem papierowym; wkładać mięso do worka, po kilka kawałków na raz. Zamknij torebkę i potrząśnij kilka razy, aby wołowina pokryła się przyprawioną mąką. Odłóż sezonowaną wołowinę na bok; powtórz z pozostałym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Mięso smaż partiami, aż będzie rumiane ze wszystkich stron, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
W dużym wolnowarze ustawionym na poziom Wysoki włóż duszone warzywa, bulion wołowy, smardze, pokrojone w kostkę pomidory z zielonym chilli, sos pomidorowy, bazylię, czosnek, zioła prowansalskie i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi ChilliPomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Gulasz WarzywaGulasz Warzywa
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Wmieszaj rumianą wołowinę do gulaszu, przykryj i gotuj, aż wołowina będzie miękka, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Zmniejsz ustawienie wolnowaru na Niskie i dodaj wino Merlot. Przykryj kuchenkę i gotuj, aż wino lekko się zredukuje, a smaki się wymieszają, jeszcze około 30 minut. Dopraw solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia51
Magazyn