Pikantny boczek z jajkiem
Pikantny bekon i jajko może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 26g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS adobo, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni na dużym ogniu podgrzać 1 łyżkę oleju. Gotować dwa jajka, aż brzegi zaczną brązowieć, 45 sekund. Złamać żółtka; gotować 15 sekund; odwrócić.
Każde jajko przyprawiamy 2 łyżeczkami Tabasco i czarnym pieprzem. Dodać każde jajko z 1 plastrem sera; gotować, aż ser się roztopi, a krawędzie jajka są chrupiące, 40 sekund.
Wyjąć jajka z patelni; odstawić. Powtórzyć z pozostałym olejem i jajkami.
Boczek gotować w partiach, przewracając raz, aż chrupiące, 2 protokół na stronę.
Na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem ułożyć boczek. W misce, ubij razem majonez i adobo; rozprzestrzeniać na plastry tostów.
Boczek, serowe jajka, pomidory i kapustę podzielić na 4 plastry tostów; dodać pozostałe plastry.