Pikantne Przekąski Biszkoptowe Pomidorowo-Bekonowe
Pikantne przekąski biszkoptowe pomidorowo-bekonowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 101 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bekon, parmezan, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pikantny Pomidorowy Bekon Biszkopt Bites, Pikantne Biszkopty, oraz Pikantna kasza gryczana z pomidorem, cheddarem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; wymieszaj widelcem 1/3 szklanki majonezu i mleka do zwilżenia. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 5 lub 6 razy.
Pat lub roll ciasta do 1/4-cala grubości; wyciąć z 1 3/4-cala okrągły nóż, i umieścić na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w 425 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Lekko schłodzić.
Każdy biszkopt rozprowadzić równomiernie z połową pozostałej 1/3 szklanki majonezu; na wierzch położyć plasterek pomidora.
Rozprowadzić plastry pomidora z pozostałym majonezem; posypać równomiernie boczkiem i, w razie potrzeby, pokrojoną zieloną cebulą.