Pikantne Portobello Vegan Tacos z Cilantro Crema i meksykańskim ryżem
Pikantne Portobello Vegan Tacos z Cilantro Creman i meksykańskim ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1339 kalorii, 36g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free ma 1285 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pieprz, wodę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spicy Peanut Portobello Kale Rice Bowl With Cilantro, Tacos rybne z limonką-Cilantro Crema, oraz Chrupiące Tacos rybne z Cilantro-Lime Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym połącz dwa pojemniki jogurtu i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać sól do smaku.Jeśli jest zbyt pikantny, otwórz trzeci jogurt i zmiksuj więcej, aż osiągniesz pożądany poziom ciepła. Pamiętaj, że podczas dreszczy nabierze więcej ciepła.Chill przez godzinę lub więcej w refrigerator.In średniej wielkości miskę, wymieszać olej, chili w proszku, sól, czosnek w proszku, cayenne, kminek, czosnek, i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
¼ łyżeczki Oregano
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać pokrojone w plasterki grzyby portobello i obficie obłożyć je marynatą. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Portobello
Potrójne, Przycięte
4
Umieść stojak z drutu na wyłożonej folią patelni 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozłóż marynowane grzyby portobello na stojaku i wyrzuć nadmiar marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Portobello
Potrójne, Przycięte
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Umieść grzyby w piekarniku około 5 cali od ciepła / brojlerów i broil przez 4 do 5 minut, lub aż zmiękną i dopiero zaczynają karmelizować-uważaj, aby uniknąć spalania!
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj olej i cebulę, i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Dodaj niegotowany ryż, mieszaj przez 30 sekund na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
10
Dodać czosnek i wymieszać, aby krótko ugotować.Wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory, mielony kminek i bulion.Przykryć i niech ryż gotować na średnim ogniu przez 25 protokół.Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, odkryć i wymieszać. Smak i dodać sól do smaku, w razie potrzeby.Przykryć ponownie i gotować przez 3 minuty więcej przed podaniem.Ciepłe tortille kukurydziane (jeśli nie są świeże) i top z meksykańskim ryżem, a następnie pikantne Portobellos, Pico de Gallo i wreszcie mżawka z Cilantro Crema.W razie potrzeby podawać z wapnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
Pico De Gallo
Kminek Mielony
Klin Wapienny
Grzyby Portobello
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Meksykańska Crema
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.