Pikantne marynowane grzyby

Pikantne marynowane grzyby
Pikantne marynowane grzyby mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 0 g tłuszczu i łącznie 22 kalorie. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka liści laurowych, octu winnego, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżkową wynoszącą 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak pikantne marynowane grzyby, pikantny ser marynowany i pikantne marynowane warzywa.

Instrukcje

1
W rondlu ustawionym na średnim ogniu wymieszaj ocet, wodę, liście laurowe, cukier, sól i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj grzyby. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Przełożyć do miski; przykryć i wstawić do lodówki na 8 godzin lub na noc. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych, Podzielona1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych, Podzielona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn