Pikantne krakersy ostrygowe
Przepis na pikantne krakersy ostrygowe można przygotować w około 2 godziny i 30 minut . Za 62 centy za porcję otrzymasz przystawkę na 8 osób. Jedna porcja zawiera 355 kalorii , 6 g białka i 18 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka granulowanej cebuli, oleju rzepakowego, tymianku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także spaghetti z ostrygami lub małżami , smażone na patelni nadziewane tofu z sosem ostrygowym i ziołowe krakersy z ciecierzycy wielonasiennej .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Przyprawy połączyć z olejem i roztopionym masłem.
Ułóż krakersy na blasze wyłożonej pergaminem.
Na wierzch wylać mieszankę przypraw.
Mieszaj, aż dobrze się pokryje.
Piec 25 minut, w połowie czasu delikatnie przesuwaj krakersy szpatułką.
Studzimy na metalowej kratce. Po całkowitym ostygnięciu przechowywać w szczelnym pojemniku.