Pikantne Fasolki I Pepperoni Na Tosty Z Jajka Sadzone Przepis
Pikantne fasolki i Pepperoni na tosty z jajka sadzone przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 631 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, masło, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lox & Eggs On Rustic Toast Recipe, Bób na grzance przepis (z rozgniecionym groszkiem), oraz Smażone ziemniaki i jajka przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić nonstick średni rondel na kuchence i ustawić ciepło na niskie.
Dodać pepperoni i gotować przez kilka minut. Gdy tłuszcz zacznie topnieć z kiełbasy, dodaj czosnek i chili, a następnie fasolę. Dobrze wymieszać mieszaninę przed dodaniem pomidorów. Jeśli masz jakieś świeże pomidory koktajlowe lub większe posiekane pomidory, które wymagają użycia, wrzuć je teraz. Doprawić solą i pieprzem. Spróbuj sprawdzić, czy gulasz jest trochę cierpki, a jeśli tak, dodaj szczyptę cukru i gotuj przez 10 minut na małym wolnym ogniu podczas gotowania jajek i tostów bread.To smażyć jajka, na patelni nonstick, rozgrzać olej, pęknąć w jajkach i gotować na średnim ogniu, aż biały jest ustawiony, ale żółtko jest nadal ciekły, 4 do 5 protokół.Pieczywo, masło i podzielić na dwa talerze.Fasolę podzielić równo na plastry tostów. Każdą porcję fasoli ułożyć jajkiem, przesmażyć.Jeśli go masz, dodaj niewielką szczyptę kminku i soli na wierzch każdego żółtka, a następnie posyp posiekaną kolendrę, jeśli chcesz i podawaj natychmiast.Wskazówka: Jeśli nie lubisz tych fasoli na tostach, ale jak dźwięk składników, dlaczego nie zrobić z nich obfite zupy? Wystarczy dodać trochę więcej napiętych lub konserwowych pomidorów i splash (1/3 szklanki) bulionu warzywnego lub kurczaka.
Podawać z łyżką śmietany i trochę rozdrobnionego sera, jeśli chcesz.Wypróbuj te przepisy z fasolą na Food Republic: rustykalny Toskański przepis na zupę z fasoli i kiełbasy
Powrót Do Podstaw: Czerwona Fasola I Ryż Przepis
Przepis Na Fasolkę Po Pieczeniu