Dodać kiełbasę z indyka i posiekany czosnek i podsmażyć, aż kiełbasa jest złoty brąz i gotowane przez, rozbijając kiełbasę z tyłu widelca, o 5 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj pomidory z sokami, pokrojone chili jalapeño, mielony kminek i posiekany świeży rozmaryn i gotuj na wolnym ogniu 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z Indyka
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodać fasolę garbanzo z ich płynem i bulionem z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować zupę 15 minut. Wymieszaj ze świeżym sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Podgrzać na średnim ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeży
Kminek Mielony
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4
Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pokrojone W Słoiki Pepperoncini
5
Posypać zupę posiekaną świeżą kolendrą i top z plasterkami awokado.