Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnej zupy z ciecierzycy. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka naturalnego soku jabłkowego, jogurt, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantna zupa z ciecierzycy i maślanki New England Soup Factory, Pikantna Zupa Z Ciecierzycy Z Kolendrą I Orzeszkami Ziemnymi, oraz Pikantna harissa, bakłażan i zupa z ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz odsączoną ciecierzycę z mlekiem kokosowym, posiekanymi pomidorami, sokiem jabłkowym, liśćmi kolendry, garam masala i zmielonym imbirem i przecier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Imbir W Proszku
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Garam Masala
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć puree do średniego rondla. Wymieszać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Zupę pokroić w miseczki, na wierzch wymieszać z jogurtem i zielenią scallion i podawać.