Pikantna Pieczeń Wieprzowa

Pikantna Pieczeń Wieprzowa
Pikantny Wolnoopalacz pieczeń wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 223 kalorie, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, schab pieczony, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Pieczeń Wieprzowa, Pikantna Pieczeń Wieprzowa, oraz Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż plastry cebuli równomiernie na dnie wolnej kuchenki, a następnie umieść pieczeń na cebuli. W misce, wymieszać wodę, cukier, ocet, sos sojowy, ketchup, czarny pieprz, sól, czosnek w proszku, i ostry sos; wlać pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ostry SosOstry Sos
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin, lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn