Pikantna Krówka Z Dyni
Pikantna Krówka z dyni wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 34 centy za porcję. 114 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Mieszanka dyni, masła, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 13% to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa z dyni z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Krówka Z Dyni, oraz Krówka Z Dyni podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9x13 cala patelni i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Ułóż migdały na blasze i umieść w piekarniku, aby tosty. Mieszaj często. Nie palić.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
W ciężkim rondlu połączyć cukier, masło, mleko, dynię i przyprawy; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie 234 stopni F (118 stopni C) na termometrze cukierkowym, około 10 minut.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj chipsy z toffi. Gdy chipsy są stopione, dodać krem marshmallow, orzechy i wanilia.
Wymieszać, aż się dobrze wymieszają.
Natychmiast wlać mieszaninę toffi do przygotowanej patelni.
Rozprowadzić równomiernie. Chłodny w temperamencie pokojowym.
Pokroić w kwadraty i przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.