Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym

Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym
Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, pietruszka z płaskim liściem, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Linguine z grillowanym tuńczykiem, kaparami i pietruszką, Makaron z tuńczykiem, pietruszką, bazylią i kaparami, oraz Ryż cytrynowy z kaparami i pietruszką.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć tuńczyka, pieprz, oliwa z oliwek, pietruszka, kapary, Skórka z cytryny, i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
PieprzPieprz
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozprowadź mieszaninę na swoim ulubionym chlebie lub bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
ChlebChleb
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn