Pierścionek Czekoladowo-Wiśniowo-Kawowo-Ciastkowy

Pierścionek Czekoladowo-Wiśniowo-Kawowo-Ciastkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj czekoladowo-wiśniowy Pierścień kawowo-Ciastkowy. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 239 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wyciąg z migdałów, wodę, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Coffee Cake Ring, Pomarańczowy Pierścień Do Ciasta Kawowego, oraz Migdałowy Pierścień Ciasto Kawowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyłożyć dużą blachę do pieczenia pergaminem; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć hotroll mix z drożdży (zawarte w pudełku), cukier, 2 łyżki. masło i 1 szklanka gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać, aż uformuje się poszarpane ciasto. Na posmarowanej mąką powierzchni wyrabiaj ciasto przez 5 minut, umieść je w lekko naoliwionej misce i obróć, aby pokryć. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce na 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wiśnie zalać 2 szklankami wrzącej wody. Moczyć przez 15 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
WodaWoda
5
W misce wymieszaj wiśnie, czekoladę, kakao,mąkę, brązowy cukier, ekstrakt migdałowy i pozostałe 4 łyżki. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
CzereśnieCzereśnie
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 na 18 cali (długi bok najbliżej Ciebie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Rozłożone z nadzieniem wiśniowym, pozostawiając 3-calową granicę wzdłuż dłuższych boków i 1-calową granicę wzdłuż krótszych boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Delikatnie rozwałkować ciasto od siebie, tworząc długi cylinder; szczypta szew do uszczelnienia. Cylinder pozycji tak szew twarzą w dół. Cylinder krzywej kończy się razem, tworząc pierścień i zaciskając końce razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Umieść pierścień na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Wytnij 16 równomiernie rozmieszczonych plastrów, ale Wytnij tylko dwie trzecie w pierścień, utrzymując wewnętrzną krawędź pierścienia w stanie nienaruszonym. Dać każdy kawałek 1/4 twist tak nadzienie jest narażone. Ubić jajko i 1 łyżkę. woda; pędzel nad pierścieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
11
Piec na złoty kolor, 30 do 35 protokół. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut. Używając dwóch szpatułek, przenieś pierścień do stojaka z drutu; fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
12
Ubijamy cukier cukierniczy z mlekiem, tworząc glazurę, a następnie skropimy schłodzonym ciastem kawowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KawaKawa
GlazuraGlazura
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn