Pierś Indycza Maślana
Need a bezglutenowe i całe 30 hor d ' oeuvre? Maślanka-solone piersi indyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 27 fanów. Jeśli masz maślankę, pierś z indyka, granulowany czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierś Indycza Maślana, Najlepiej Solona Pierś Z Indyka, oraz Piersi Indyka Solone.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużej plastikowej torbie, którą można ponownie zamknąć.
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pierś z indyka wyjąć z solanki, dobrze odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Ułożyć pierś indyka, skórą do góry, na blasze do pieczenia wyposażonej w stojak z drutu.
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F, a skóra jest ładnie rumiana.
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Po spożyciu indyka odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Umieść plastry na grillu i gotuj od 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Zdjąć z grilla. Użyj W Po ' Boy lub jako danie główne.