Pierś Indycza Maślana

Pierś Indycza Maślana
Need a bezglutenowe i całe 30 hor d ' oeuvre? Maślanka-solone piersi indyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 27 fanów. Jeśli masz maślankę, pierś z indyka, granulowany czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierś Indycza Maślana, Najlepiej Solona Pierś Z Indyka, oraz Piersi Indyka Solone.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej plastikowej torbie, którą można ponownie zamknąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pierś z indyka wyjąć z solanki, dobrze odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Ułożyć pierś indyka, skórą do góry, na blasze do pieczenia wyposażonej w stojak z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F, a skóra jest ładnie rumiana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Po spożyciu indyka odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
MięsoMięso
10
Umieść plastry na grillu i gotuj od 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Zdjąć z grilla. Użyj W Po ' Boy lub jako danie główne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 50 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia1
Magazyn