Piersi Z Kurczaka Z Estragonem Dijon
Dijon estragon piersi z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, piersi z kurczaka, estragon lub, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dijon - Kurczak Z Estragonem, Kurczak z grilla Dijon i estragon, oraz Piersi Z Kurczaka Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 puszki bulionu z kurczaka do wrzenia.
Dodać kurczaka do bulionu, przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Kłusować kurczaka 12 minut.
Wyjąć kurczaka na talerz i wlać bulion do dużej miarki lub miski ciasta. Odstawić patelnię do rozgrzania i dodać masło. Gdy masło topi się, dodać mąkę i gotować, ubijając z masłem, 2 minuty. Powoli wlewaj płyn do gotowania z powrotem do patelni, aż odpowiednio zgęstnieje, łącząc trzepaczką. Wymieszać z musztardą Dijon i estragonem i doprawić sosem solą i pieprzem. Odstawić kurczaka na patelnię i zalać sosem. Dusić 2 lub 3 minuty, aby podgrzać kurczaka z powrotem przez i połączyć smaki.
Podawać z ryżem pilaw, i pieczone squash warzyw medley.