Piersi z kurczaka nadziewane Prosciutto i serem Gruyère (Kurczak Cordon Bleu)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać piersi kurczaka nadziewane Prosciutto i ser Gruyère (Kurczak Cordon Bleu) spróbować. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 44g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, ser gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sunny ' s Ham and Cheese faszerowane piersi z kurczaka (Kurczak Cordon Bleu), Gruyere, rukola i Prosciutto-nadziewane piersi z kurczaka, oraz Ser i Prosciutto nadziewane piersi z kurczaka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W płytkim naczyniu umieścić panko i 1 łyżkę oleju, doprawić solą i pieprzem, i równomiernie połączyć rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do Smażenia
3
Umieść Dijon i pozostałe 4 łyżeczki oleju w innym płytkim naczyniu i ubijaj, aby połączyć. Odstawić oba naczynia na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Każdą pierś z kurczaka przeciąć poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
5
Umieść 1 kawałek kurczaka na powierzchni roboczej, przykryj folią i funt do nawet grubości 1/4 cala młotkiem do mięsa, wałkiem do ciasta lub dnem patelni; przenieś do dużej płyty. Powtórz z pozostałymi kawałkami kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Wałek Do Ciasta
Patelnia
6
Połóż kurczaka na desce do krojenia i dopraw obie strony solą i pieprzem. Ułóż kawałki tak, aby najwęższe końce były skierowane do ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Umieścić 1 kawałek prosciutto na wierzchu kawałka kurczaka pionowo, a drugi kawałek prostopadle, tworząc wzór Krzyża. Centruj ćwierć sera poziomo nad prosciutto. Złóż oba kawałki prosciutto na ser, aby całkowicie pokryć i zamknąć go. Spód kurczaka w górę na ser-i-prosciutto pakiet do zamknięcia go, a następnie zwinąć szczelnie do cylindra. Użyj 2 wykałaczek, aby zabezpieczyć rolkę; odstaw na bok. Powtórz z pozostałym kurczakiem, prosciutto i serem.Zanurz 1 kawałek kurczaka w mieszaninie Dijon i zwiń, aby pokryć go cienką, równą warstwą. Następnie umieść go w panko, zwiń do obtarcia i naciśnij bułkę tartą na kurczaka, aby się przylgnął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Prosciutto
Cały Kurczak
Ser
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Rolka
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
8
Umieść panierowanego kurczaka na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórz z pozostałymi cylindrami z kurczaka, rozstaw je równomiernie na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Piec, aż ser topi się i kurczak jest gotowane przez całą drogę, o 45 protokół.