Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem, karmelizowaną dymką i tymiankiem

Piersi z kurczaka nadziewane kozim serem, karmelizowaną dymką i tymiankiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 40g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, dymkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy śniadaniowe z pieczarkami, karmelizowaną cebulą, kozim serem i tymiankiem, Kozi ser faszerowany Indyk Burgery z boczkiem i karmelizowaną cebulą, oraz Piersi kurczaka z pomidorami, karmelizowaną cebulą i serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu na patelnię; gotować 12 minut, często mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować 5 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu. Lekko schłodzić.
Połącz mieszankę cebuli, 1/4 łyżeczki soli, sera, pietruszki, mleka i tymianku w małej misce, mieszając widelcem.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń; stuff 1 1/2 mieszanki sera stołowego do każdej kieszeni.
Kurczaka posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Powrót do patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kurczaka na patelnię; smażyć 5 minut; odwrócić kurczaka. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Wyjąć kurczaka z patelni; odstawić 10 minut.
Dodaj wino do patelni; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować, aż zmniejszy się o połowę (o 2 protokół).
Dodaj bulion i gotuj, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 9 minut).