Piersi Z Indyka Panierowane
Panierowane piersi indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,91 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz kotlety z piersi indyka, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi Z Kurczaka Panierowane, Panierowane piersi z kurczaka faszerowane szpinakiem i serem, oraz Panierowane Kanapki Z Indykiem podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce połączyć bułkę tartą, parmezan i włoską przyprawę.
Wlej mleko do innej płytkiej miski. Zanurz indyka w mleku, a następnie zwiń w okruchy.
Na dużej patelni gotuj indyka na średnim ogniu w oleju przez 4-5 minut z każdej strony lub aż soki będą czyste.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.