Piernikowe Nadzienie Latte
Piernikowe nadzienie Latte to Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mąkę, błyskawiczne espresso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gingerbread Latte Cupcakes: ajerkoniak Latte potrzebował przyjaciela, Latte Piernikowe, oraz Latte Piernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników ubić w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 10 do 12 minut lub aż mieszanina osiągnie schłodzoną grubość puddingu.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 1 godziny).
Umieścić folię bezpośrednio na mieszaninie (aby zapobiec tworzeniu się folii) i schłodzić od 6 do 24 godzin.